Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie Seriale Oglądacie ?

The.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !

Jakie seriale oglądacie ?

Ja oglądam najczęściej komedie

Najczęściej "Świat według Kiepskich" :P

Opublikowano

Ja oglądam Fringe, według mnie najlepszy serial jaki leci teraz w polskiej telewizji. Wbrew stereotypom nie jest to zwykły serial zrobiony przez Amerykanów dla Amerykanów, mabardzo ciekawą tematykę, coś z pogranicza nauki i fantastyki naukowej, dość złożoną fabułę, każdy odcinek różni się od poprzedniego, chociaż są one ze sobą powiązane, zawiera dużo znaków i symboli, trzeba czasami trochę pomyśleć. Ogólnie polecam ten serial każdemu, kto lubi taką tematykę i nie lubi bezmózgich seriali jakie lecą teraz w polskiej telewizji, oceniam na 10/10.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

jestem koksem i nie oglądam nic.

ostatni jaki oglądałem to The Walking Dead ( sęp, sępowi sępem. a Zombie, zombie, zombie)

Opublikowano

Agenci NCIS , DR.House , Bananowy Doktor , Cobra oddział specjalny , czasem Na Wspólnej , Licencja na wychowanie , Pamietniki wampirow ( tak srednio mi sie podoba ) , Pierwsza Milosc , Swiat wg. kiepskich , Prosto w Serce :D i to all :>

Opublikowano

M jak Miłość

Świat według Kiepskich

Dr. House

I czekam na 2 sezon The Walking Dead <3

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...